Björklöven

För evigt För Alltid

Ett fall framåt två tillbaka

Kategori: Allmänt

Idag gör Björklöven ingen bra match, Visst det är manfall men ändå det är alibispel och så gott som alla spelarna ställer bara ut skridskorna. Vi skall jobba på att slipa bort misstagen säger Öhman men i dagens match bjuder vi på tre misstag vilket också resulterar i 3 mål. Själva mäktar vi inte med ett enda mål. 

Den största skräcken och det jag fortfarande håller andan för är Stefan Andersson som leds av isen efter en smäll på knät? Håller alla tummar att han inte är borta, utan Stefan i kvalet minskar våra chanser så brutalt att det gör ont att tänka på.

Varför tar man inte in Isak Ahrling till dagens match? Vi har bara sex backar och två tomma platser i laget som kan fyllas, det övergår mitt förstånd.

Blir några spännande dagar här framöver för att se vad Jimmy lyckas landa innan tramsferfönstret stänger. Med tanke på vår skadebenägenhet så behövs det lite extra spelare.

/Sweetangel


Kommentarer

  • Clabbe säger:

    Vilken cirkus... Ok ingen ny tränare och inga nya spelare - då får väl Jensa ta steget in på isen, blixt ner i båset o Åkare blir sportchef - kan ju i alla fall inte bli sämre.... Eller ?!

    2014-02-24 | 22:33:44

Kommentera inlägget här: