Björklöven

För evigt För Alltid

De blev tre

Kategori: Allmänt

Sista man blev Jesper Thörnberg från Södertälje. Jesper har svarat för 14 mål under denna säsong och skall ha ett bra skott. Sägs vara lite av den snajper vi tjatat om. Nu gäller det bara att alla tre lyckas även i Löven.

Men visst känns bredden på truppen onekligen bättre. Nu kan vi komplettera så vi har tre bra femmor och en fjärde som kan görs grovjobbet. Isak Ahrling hade Jimmy tänkt ta in men skall ha missat att spelarens lag inte får ha spelat klart för säsongen därför var det för sent när Isak skulle värvas. dåligt tycker jag borde skrivits redan tidigare så han kunde gå till Löven.

Att vara 6 timmar före sista transferdagen rekommenderas ej då det blir lite lite sömn. Det hände mycket i går i flera lag, både i SHL HA och ettan. Återstår att se hur värvningarna lyckas i sina nya lag.

Ikväll möter Björklöven Rögle i T3 Center. En så gott som
Betydelselös match där det nu gäller att spela ihop de nya i laget. Vi kan fortfarande undvika sista platsen men fokus skall vara på att varje match göra grunden och försöka hitta ett sätt att vinna. Har dålig koll vilka som saknas pga skador men Hjalmarsson var åter förra matchen så troligen är det som Max 7 spelare borta. Jesper Thörnberg och Fredrik Sandgren kommer till spel ikväll, frågetecken på Philip DeSimone om hans papper från Migrationsverket hinner bli klara. Borde gå att lösq Malmö fick ju sitt nyförvärv klart på kortare tid. Jag hoppas Raycroft står då Wälitalos 85% sällan räcker till
Seger så behöver vi vår första målvakt i bra form inför kvalet.

/Sweetangel

Kommentarer


Kommentera inlägget här: