Björklöven

För evigt För Alltid

Bästa fansen och träningsrapport

Kategori: Allmänt

Igår startade uppmaningen att stötta grabbarna på dagens träning kom ca 100 personer på träningen varav 50 på H. Det sjöngs ramsor och visades stöd till grabbarna. Det var leende spelare som entrade isen och efter träningen var det hyllningar till att GD är sveriges bästa fans. Trots att vi kanske inte förtjänar det så stöttar dem oss i alla lägen och det är skönt att ha dem i ryggen sade Jon Palmebjörk. Alexander Hellström sa våra fans är otroliga.
 
Träningsrapport:
Viktor Ekeståhl-Jonsson i rött. Kim Karlsson tränade inte kör mer rehab dagen innan match för att kunna spela på matcherna. Oscar Molin spelar med Teg.
 
Gröna
Palmebjörk Öhman Mårs Andersson Hållberg
Quist Johansson Sundström
Nevalainen Wargh

Vita
Johansson Lundström
Hellström
Hjalmarsson Ledin Wrenman lavander Lundberg Sandström Boström.

Pass och  mottagnings övning med skott

Fem mot fyra hel plan. Gröna mot vita. Det märks att dagens träning är inriktad på powerplay och boxplay. Det två powerplayformationerna spelar idag i grönt och möter olika konstellationer av boxplayformationer i vitt.

Fem mot fyra en zon. Här bjuder Jon Palmebjörk på ett snyggt mål. Bättre intensitet än tidigare känns mer matchlikt jämfört med tidigare. även Öhman och Mårs bjuder på mål.
Andra femman i PP bjuder inte på något mål.

Skicklighetsövning med omställning och avslut två mot noll. Med fokus på returer. Mycket slarv i avslut och pass. Det är ofta i skärpan i passen som vi tappar pucken på matcher och det syns även på träning att det är allt annat än klockrent.

Böljande två mot två övning.
Här ser man backarnas svaghet det är en hel del misstag som gör det lätt att komma in på mål, vägar som ska va stängda som inte stängs. Både Hållberg och Nevalinen bjuder på varsin.
 
 
Jag hade en tanke inför att fokusera lite på skillnaden mot tidigare övningar. Det har blivit tuffare träningspass och det syns att det blir mer likt hur det ser ut på matcherna. Spelarna ligger tätare på varandra och tacklas, kan knappt komma på en enda tackling på alla mina tidigare träningar jag varit på. Som sagt mycket folk på träningen och det gjorde spelarna glada. Stor eloge till alla som varpå plats och stöttade grabbarna. Imorgon spelar Björklöven den uppskjutna matcher mot Malmö, sedan är det en veckas uppehåll, hoppas många tar sig till hallen och stöttar även imorgon.
 
/Sweetangel

Kommentarer


Kommentera inlägget här: