Björklöven

För evigt För Alltid

Sista kortet!

Kategori: Allmänt

Ja det är Fredrik Grönbergs önskan att ha klart truppen den här veckan. Det är två av forwards har inte kontrakt och en back skall in.

Rasmus Edström har det varit fram och tillbaka med. Jag tyckte han gjorde avtryck förra året när han lånades in. Igår kom uppgifter att han själv ville till Löven men att Skellefteå inte ville släppa honom, skulle det va så tycker jag det är dåligt, varför inte släppa en spelare man inte vill ha? Men inatt kom de senaste uppgifterna att Rasmus idag skulle skriva kontrakt med Löven och att klubbarna var överens muntligt. Rasmus är en ung lovande back som kommer utvecklas men kört fast i Skellefteå.
Han behöver miljöombyte och speltid. Hoppas Löven kan ge honom det.

Vad gäller forwards är det omöjligt att sia. Både Alexander Sundström och Jonathan Johansson har gjort det bra men svårt att säga vem av dem som har varit bäst de är så otroligt olika. Blir intressant att se vad som händer i slutet av denna vecka.

Vad säger ni vilka vill ni läsare se i Löven? Är detta rätt väg att gå? 

/Sweetangel 

Kommentarer

  • jonte säger:

    Skeppa Sundström.. Tar emot att säga det men med hans skadehistorik och tveksamma inledning så ser jag ingen framtid i han. Sedan att han är så seg på rören så klockorna stannar, hjälper ju inte heller.

    En riktig urlövare är han men tyvärr inget att bygga kring..

    Svar: du kan ha rätt oavsett om man väljer en förlängning eller ej så känns det som att detta är det sista vi ser av honom han håller nog bara max ett år till
    Sweetangel

    2014-08-27 | 18:27:40
  • André säger:

    Inte sundström!
    Sjukt dålig!! Är för seg på grillerna o ska göra allt så snyggt att de ba bli fel hela tiden o skadebenägen!

    Svar: Han är helt klart skadebenägen men en hel Sundström kan bara en tillgång, tror Grönberg tar ett bra beslut
    Sweetangel

    2014-08-27 | 21:47:23

Kommentera inlägget här: