Björklöven

För evigt För Alltid

Sanningen bakom nummer 8

Kategori: Allmänt

Ja det är ju så att Björklöven spelar i fjolårets tröjor och därför stämmer inte numren för alla spelare. De som bytt nummer sen ifjol spelar i sina gamla nummer, alla utom Kim Karlsson som spelar i nummer 8, detta inte för att han skall byta nummer. Nej Kim Karlsson kommer att ha nummer 6 på ryggen även i vinter. Men sanningen varför han nu inte spelar i den tröjan är inte som jag trodde först att man av misstag fått med sig fel tröja till Vännäs,
 
Huvudpersonen själv vet inte vart hans tröjor från ifjol tagit vägen men jag kan avslöja att det är så enkelt att Kims tröjor givits bort till en sponsor, Men Kim är inte vidskeplig av sig utan tycker det inte spelar någon roll vilket nummer som står på ryggen. Han säger: " är int så noga vilket nummer jag har"
 
Att det därför blev nummer 8 var inget särskilt utan en tröja som var ledig.
 
Fjolårets innehavare av nummer 8 spelar nu i Teg och Oscar Molin fick en smakstart och satte första kassen i sin första match på sitt första och enda skott. Snacka om att vara 100% Oscar tycker det är kul att vara igång igen, att han gjorde mål tyckte han så klart var kul men inte mer än så. Om de nya zonindelningarna säger han följande:
"Det är helt sjukt stora ytor, kommer bli intressant hur det används bland lagen"
 
/Sweetangel
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: