Björklöven

För evigt För Alltid

Ett steg i rätt riktning

Kategori: Allmänt

Efter en usel första halva på första perioden så spelade Björklöven upp sig. Men till en början stämde inte mycket. Det var felpass till höger och vänster och inget ordnat spel. Asplöven var hetare och hittade hela tiden nya vägar. Men efter cirka 6 minuter så hittade Björklöven ändå lite mer spel, detta till trots så var det Asplöven som kunde ta ledningen. Björklöven gör sedan en klassiker man kvitterar men tappar sedan allt och hamnar återigen i underläge inom bara en halvminut. Kvitteringen kom av Junioren Erik Lindahl som gjorde sitt första a-lags mål.
Sen bjuder man på en betydligt bättre fortsättning av andra perioden och puckarna börjar trilla in.Efter andra perioden går man till pausvila med ledning 3-2. En ledning som står sig matchen igenom. Den trejde perioden var en kamp från båda lagens sida men slutade mållös.

Vilka utmärker sig då? Här är matchen tre stjärnor
*** Alexander Hellström var en igel på motståndarna och det smällde rejält i varje byte han gjorde. Han lyckades så gott som hela matchen spela precis på rätt sida gränsen, men hamnade trots detta i utvisningsbåset med 10 sekunder kvar. Idag gjorde Acke det han är bra på.
** Per Hållberg Ett mål och en assist, helt klart bra idag.
* Erik Lindahl hade en rejäl miss i början men spelade upp sig och gör ett snyggt mål.

Ja på "stjärnlistan" idag visar det verkligen att det var backarnas dag.

Några andra som kan nämnas är Wille Quist och Kim Karlsson som var bra idag. Wille kunde gjort både ett och två mål men den sista lilla finessen fanns inte där.

Glädjande är att Linus Boström känner sig bättre och siktar på att spela på fredag.

Skönt med seger och även om det stundtals var riktigt illa så var det ett fall framåt och det märks att det finns mer att ge.