Björklöven

För evigt För Alltid

En kvar och en får tacka för sig samt träningsreflektioner

Kategori: Allmänt

Jonathan Johansson kommer alltså att få fortsätta träna med Björklöven tills vidare, inget kontrakt är skrivet utan han har augusti ut på sig att ta en plats, precis med samma förutsättningar som Alexander Sundström. Jonatan Nielsen däremot får tack för sig i allafall för nu. Han är inbjuden till internmatchen men behöver speltid för att utvecklas och det är inte Björklöven kange honom i dagsläget. Jonathan Johansson kommer att få välja ett annat nummer att spela i då Mathias Trygg kommer att spela i nummer 10.
 
Innan matchen i söndags trodde jag att det skulle bli tvärtom men där visade Jonatan Nielsen inte framfötterna utan hade svårt att spela sig ur zon vid ett flertal tillfällen och sportchef Fredrik Grönberg har helt rätt där att han behöver spela föra att bli bättre.
 
Detta innebär att en backplats är ledig, där finns det två uppslag som man arbetar på men man har inte helt lagt ner Jonatan Nielsen utan han kan fortfarande bli aktuell i ett senare läge.
 
Reflektioner från dagens träning är annars att Jonathan Harty inte tränade, Alexander Sundström är bortrest och saknades därför. Kalle Lundström körde i grått.
 
Jonatan Nielsen var inte med utan hade fått sitt besked innan träningen.
 
Jonathan Harty var på hallen och cyklade till motsats mot de flesta andra har han faktiskt kepsen framåtvänd.
 


Mathias Trygg kan jag inte säga så mycket om, han kan nog bli bra men det märktes idag att han var seg, hade kört från Norge igår. Idag lirade han med Viktor Ekeståhl Jonsson och Linus Boström.

 
Kevin Lindskoug har fått sin mask nu, blev trots de rätt fula skydden rätt bra ihop.

Här har ni helheten

Parkeringen utanför arenan skall byggas om och i nuläget ser det ut så här


 
/Sweetangel
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: