Björklöven

För evigt För Alltid

En grå massa

Kategori: Allmänt

Ja det var en avslaget och ärligt talat riktigt trist tillställning. En internmatch kommer aldrig kunna likställas med en träningsmatch i mina ögon. 
 
Matchens behållning var annars när Felix Maegaard Scheel och Per Hållberg tacklade ner en av huvuddomarna, som för dagen var två stycken då man använde sig av 4 domarssystem.
 
En femma stack ut ur den gråa massan och det var den med Stefan Andersson, Erik Lindahl, Felix Maegaard Scheel, Stefan Öhman och Emil Lundberg. Som stod för alla fyra målen i det gröna laget. I Det vita blev Daniel Spigerhäll ende målskytt.
De gröna vann alltså med 4-1,känslan var att de i det vita laget hade fler spelare som bara gick till jobbet och inte gjorde jobbet fullt ut.
 
Jag har svårt att se vad den här matchen skall ha gett, så avslaget att det är mer fart och mer grinigt på en vanlig träning. De inbjudna spelarna gjorde inte bort sig utan passade bra in men detta mycket då de ordinarie spelarna kändes som de gick på halvfart.
 
Vad är era tankar efter denna tillställning?
 
/Sweetangel
 

Kommentarer

  • kaLLe aNKa säger:

    Jag sade tidigare att blåa femman ser bra ut. Nu byte man  Alexander Hellström mot Erik Lindahl men det är inte det som avgör den femman.

    Om man nu byter ut Mats lavander och patrik Nevalainen mot Rasmus Edström och( Lucas Sandsrtröm) i väntan på Mathias trygg, så blir även gröna bra. Då har man två riktigt bra och slagkraftiga femmor.

    2014-08-30 | 00:16:20

Kommentera inlägget här: