Björklöven

För evigt För Alltid

Dagen D

Kategori: Allmänt

Ja det är onsdag och det innebär att beslutet angående tryoutspelarna kommer idag. Det innebär också att det är första träningen för nyförvärvet Mathias Trygg.
 
Vad gäller Jonatan och Jonathan är det omöjligt att förutspå vilket besked de får idag. Sportchef Fredrik Grönberg har en tuff uppgift att ta det beslutet, han kommer så klart göra det han anser är bäst för klubben, om det innebär att testa två nya och sen ta ett beslut så kanske det är rätt väg att gå. Men då måste man ha förståelse för att de två som nu får beskedet att man inte vet, kan gå förlorade under tiden man testar nya.
 
Min känsla är att forwardsidans offensiva del är fylld så det lär inte vara någon spets i sniperavseende vi lär testa utan en bra tvåvägsspelare i såfall och en back. Frågan är vad det finns för spelare i den kategorin tillgängliga. Det blir spännande att se vilket beslut som kommer idag. Får båda kontrakt börjar truppen vara fylld.
 
På tal om trupper så har väl knappast Almtunas trupp gått någon förbi, hela 32 spelare på kontrakt varav 5 målvakter och detta innan säsongen ens har börjat. En stor trupp är absolut bra att ha utifall att det blir, som det blev för Löven i fjol, mycket skador. Men det känns ändå som lite overkill speciellt på målvaktssidan, lär ju knappast vara så att tre målvakter blir skadade så de är i behov av att plocka hem de sista två.
 
Kommer vara på plats på träningen idag för att kolla in Mathias Trygg in action. Blir intressant att se hur laget formeras nu när han kommit.
 
/Sweetangel
 

Kommentarer

  • Patrik säger:

    Hej! Kul med träningsrapport. Kom gärna med ett första omdöme om Trygg.

    Skriv gärna lite mer utförligt om träningen. Någon som sticker ut? Hur ser Lavander ut? ect.

    Tack!

    Svar: Träningsrapporten kommer att göras för bjorkloven.com men trygg och liknande reflektioner kommer på bloggen
    Sweetangel

    2014-08-20 | 12:09:57

Kommentera inlägget här: