Björklöven

För evigt För Alltid

Samma visa all over again

Kategori: Allmänt

Ja det känns som man har hört den om rödluvan och vargen förut eller vad säger ni? Jag syftar på att allting står stilla i väntan på tränare och sportchef. Vi låg redan efter säsongen en månad bakom resteterande lag och nu avvaktar vi då sportchef och tränare, men vi har ju ingen brådska. Det är inte alls så att spelare vill ha klart sin framtid så snart det går, inte heller så att de inte väntar på Löven för evigt.Det är ingen lätt uppgift men om man hade bestämt sig för att inte satsa vidare på det vi har hade arbetet med att ersätta jens och Jimmy kunnat påbörjats redan för ett bra tag sen. Tyvärr är det så att tiden är viktig så det är bäst att bestämma sig och börja jobba utifrån de nya förutsättningarna direkt.
 
Vi kunde läsa häromdagen att William Quist vill stanna men att han kollar runt och måste bestämma snart, Löven har inte hört av sig. Nu är det ändå bra gjort att man knutit upp de viktigaste kuggarna och William är inte en av dem men spelare går förlorade då Löven väntar på att tillsätta ledarstaben.
 
Därför är Sillyn kring Löven realtivt knäpptyst, går ytterst få rykten och det är rätt tråkigt.
"Heta" namn ryktas hit och dit men inget mer, det har gått 3 veckor och det som hänt är att de viktigaste kuggarna  från fjolårets lag är klara. Men nu börjar jag vilja ha mer, guldkornen börjar vara plockade. Jag har fortfarande en positiv känsla men trodde nog ett av namnen i ledarstaben skulle ha varit presenterad vid det här laget.
 
/Sweetangel
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: