Björklöven

För evigt För Alltid

Reflektioner

Kategori: Allmänt

Här kommer ett sen inlägg om gårdagens match.
Björklöven har de senaste matcherna spelat bättre vilket är kul att se, man blir inte lika panikslagna när motståndarna får in en reducering eller kvittering utan snarare beslutsamma att tillsammans fixa det här och varje match går man stenhårt för 3 poäng. Som Lövenfan så är man rätt skadad man vet hur det brukar bli och sitter skräckslagen vid tvn eller på läktaren och bara väntar på raset. När Tingsryd igår tog igen 0-2 så var jag säker på att det skulle bli förlust eller iaf poängtapp men jag tycker ändå att Löven reder upp det bra och förutom lite långsammare spel i den tredje perioden såg det riktigt bra ut, man höll ändå ut Tingsryd från målet rätt bra även om det kändes livsfarligt.
Räddningen Raycroft gör är matchavgörande och helt magisk, att säga att han inte är motiverad eller bryr sig tycker jag är fel han har visat otroligt mycket känslor på slutet och det är då han är som bäst, han vill verkligen spika igen och blir galen när det slarvas.
 
Det enda jag är besviken på igår är att Piteå inte lyckas ta poäng av Troja vilket innebär att läget i tabellen är samma som innan match, endast en poäng ner till Troja, jag hoppas dock att Vita Hästen kan göra sitt imorgon och ta tre poäng samtidigt som Löven gör sitt så att matchen på lördag inte är av betydelse för avancemang eller ej. Oavsett hur det går imorgon så räcker det alltså att vinna hemma mot Troja, men jag vill gärna undvika att den matchen har så stor betydelse, det kommer vara så sjukt mycket ångest i så fall.
 
Kim Karlsson hade likt förra matchen mot Tingsryd det tufft, de är på honom hela tiden och nu var också publiken på honom, han utgick inför den tredje men tack och lov verkar det inte vara något allvarligare.
 
Jon Palmebjörk var åter från sjukdom och han visar att han vill vara med och spela.
 
Lucas Sandström gör alltså sitt första mål i Löventröjan och vilket mål han gör, att ta ner den på volley och sen trycka dit den det var snyggt, Även Phil DeSimone gör sitt första mål, ett mål som också blev matchavgörande.
 
Men igår var det inte enskilda spelare som lyfte Löven och fixade segern, igår var det laget Löven som fixade segern och det är det som kommer krävas de sista två matcherna också, att man spelar ihop som ett lag med samma mål och lite jävlaranamma.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: