Björklöven

För evigt För Alltid

Nu får det vara nog

Kategori: Allmänt

Det förkommer alldeles för mycket mobbing och näthat. I helgen spelades en minnesmatch för en spelare som valde att livet inte längre var värt att leva för att han utsattes för nätmobbing. Det kan inte vara acceptabelt att unga människor ska behöva ta sitt liv, för att andra inte inser att det dom gör, skriver eller säger sårar en annan människa och lämnar djupa ärr. Nej jag ställer mig emot det här, unga människor ska kunna må bra och inte behöva utsättas för andras skit. Dagens lättillgängliga it-värld, gör att ungdomar som utsätts för mobbning aldrig kommer undan, man är tillgänglig för hatet 24 timmar om dygnet.

Det spelar ingen roll vilken förening man spelar i om det så är Björklöven, Leksand eller Luleå, vi skall värna om varandra och om ungdomarna, det skall inte gå så långt som det gjorde här, mobbingen måste uppmärksammas i ett tidigare skede, våra barn och ungdomar förtjänar mer.

Vad är det som säger att jag är bättre än någon annan? Det är en fråga alla borde ställa sig. Alla har vi fel och brister det vet alla och det är inget vi behöver att andra påpekar för oss. 

Jag vill att barnen i samhället skall växa upp och lära sig att man duger som man är och att andras åsikt inte är den viktiga. För varje person som ogillar dig finns det nån som gillar dig ännu mer. Men tyvärr är det de elaka handlingarna som stannar kvar i en sårad själ och inte alla goda, man ser inte skogen för alla träd.

Vila i frid Gustav.

Kommentarer

  • Jörgen sällergård säger:

    Vafan.. Får man inte hata Marklundare längre?

    Svar: Jo det skrev jag väl inte att man inte fick?
    Sweetangel

    2014-04-14 | 18:52:56

Kommentera inlägget här: