Björklöven

För evigt För Alltid

Laget -forwards

Kategori: Allmänt

Kim Karlsson 3
Kim är en bra spelare men har ibland förmågan att hålla puck lite länge, hade också lite högre förväntningar på hans målproduktion. Kim kan dock rulla upp ett helt försvar och är nyttig för sina kedjekompisar.
 
Gustaf Hjalmarsson 2
Gustaf har en del bra egenskaper och dessa är framförallt i boxplay vilket han visade i slutet av säsongen, offensivt var det länge åt det sämre hållet, även där var han som bäst i Kvalets slut, hade dock förväntat mig mer.
 
Jesper Thörnberg 2
Jesper har ett bra skott och det visade han när han kom  men blev relativt osynlig ju längre det gick och andra klev fram.
 
Linus Boström 2
Linus hade jag förväntningar på, att han skulle ta nästa kliv men han hade till en början svårt att hitta sin roll och hänga med i tempot och sedan kom skadan som höll honom borta.
 
Emil Wrenman 3
Emil tog det kliv jag förväntade mig när han fick chansen. När det gick som tyngst för laget var det Emil som klev fram. Han är en rivig forward som är en fröjd att skåda, känns totalt orädd.
 
Olof Mårs 3
Olof gör det han är bra på, trots att han inte är särskilt snabb så höll han även i allsvenskan. Han skall stå framför mål och vara grävskopan Mårs där är han som bäst.
 
William Quist 3
Wille har varit skadebenägen och hade inför säsongen inga större förväntningar, även i år har han dragit på sig skador men när han varit hel har han tagit ett kliv framåt i mina ögon och var välförtjänt lagets bästa spelare i kvalet tills han drog på sig lunginflammationen.
 
Nicklas Johansson 3
Nicke har farten och är en bra spelare både offensivt och defensivt, men kunde tagit något kliv till, behöver lite mer skärpa i avsluten.
 
Mats Lavander 1
Mats har inte alls kommit upp i den nivån jag trodde, han drog på sig fotskadan direkt och sedan krånglade ryggen, han har inte gått för fullt nångång denna säsongen och det drar också ner betyget. Han ärdock en viktig ledare.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: