Björklöven

För evigt För Alltid

En vecka

Kategori: Allmänt

En vecka har gått sedan vi säkrade kontraktet. En vecka som började med lättnad och följdes upp av tomhet. Det blir lätt så när man är så inne i det all tid går åt Löven på gott och ont när det sen tar slut blir det tomt. Som vanligt följdes ångesten i kvalet upp av en förkylning som börjar ge sig. Denna helg är det faktiskt skönt att den är hockeyfrilla vilket innebär att den är ångestfri.

Säga vad man vill men det är otroligt mycket fina människor som jag har fått äran att "jobba" med, människor som oavsett om de är födda här eller ej brinner för Löven. 

Vad har då hänt på denna vecka. Inte särskilt mycket säsongen som varit håller på att utvärderas och en ny säsong skall ta fart. Jag känner mig lite stressad, många lag har haft flera veckors försprång då deras säsong varit slut sedan länge och vi är knappt i startgroparna. Klart att det jobbas febrilt något annat tror jag inte men faktum kvarstår vi ligger efter då vi precis avslutat vår säsong. 

Samarbetet med Teg låter intressant om det blir av. Detta borde innebära att man har fler spelare att tillgå vid skador och främjar troligen både j20 och båda A-lagen. Hittar man en gemensam väg att gå med gemensamma mål och ett liknande tänk i spelet så finns det riktigt bra förutsättningar för att utveckla hockeyn i Umeå.

/Sweetangel

Kommentarer


Kommentera inlägget här: