Björklöven

För evigt För Alltid

Allt blir fel?!

Kategori: Allmänt

Jag är av den åsikten att jag gillar den förändring som nu sker. Sen återstår det att se om det gör det hela bättre, men som det såg ut denna säsongen så går det inte att blunda.

Men nu öppnar de som varit tysta sina munnar och protesterar. Vissa tycker löven gör fel som nu ändrar i leden. Det kan inte vara lätt att jobba i och kring Löven och hur det än är så har man ändan bak. Om styrelsen tillsammans med spelare gjort bedömningen att detta är rätt väg att vandra så känns det som att vi måste ge det tid och sen utvärdera om det blev bra eller ej. Säsongen som varit blev inte det vi önskade och då tror jag på förändring.

Men en sak kan man ju säga av allt detta och det är att Löven berör. När man inte gör nåt gnälls det och när man agerar så gnälls det. Allt man gör är alltid fel i någons ögon. 

Återstår att se vad som händer här efter påsk.

/Sweetangel 

Kommentarer

  • jocke säger:

    Jag känner bara att man är korkad om man tror det sitter i tränare/sportchef om det är under säsongen är 5-15 spelare skadad, plus att flera med långtidskontrakt underpresterar, typ neva och hellström j

    2014-04-19 | 22:00:10

Kommentera inlägget här: