Björklöven

För evigt För Alltid

Vi tar med oss en poäng hem

Kategori: Allmänt

När slutsignalen i kvällens match gick var det fortfarande mållöst och matchen slutade med straffar där Timrå avgör och tar hem extrapoängen. 

Det vi tar med oss från matchen är målvaktsspelet och poängen 
Andrew är grym ikväll och räddar oss i matchen, trots att Timrå har flera puckar som dansar på mållinjen så går inget in.

Inför matchen hade det vaskas om rejält i kedjorna och jag vet inte om det var de eller vad det var men spelarna hittade inte varandra och passen satt antingen bakom eller framför mottagaren. Detta samt att det gick långsamt gör att vi aldrig får den där riktiga pressen som behövs för att bli farliga. 

Efter halva matchen återgick man till de kedjor som spelade ihop mot Mora, det blev inte mycket bättre. 

Timrå förtjänar extra poängen och var närmare tre poäng idag och vi stjäl med oss ett poäng. Timrå spelar bra och hittar alltid spelaren som ligger vid blå vilket gör att de sätter oss under press. 

När Kim och Lucas särades på tyckte jag att båda blev betydligt osynligare, när de spelar ihop kommer de till farligare lägen då de hittar varandra bra.

Jon utgick i sista men det var inte på grund av skada utan på grund av sjukdom och orken tröt. Hann bli orolig en skada på honom hade varit ödestigert. Han behövs för att PP skall ge utdelning och för att han är vår målgörare.

Powerplayet var otroligt blekt tror knappt att vi kom till ett läge på de försök vi hade.

Green Devils var riktigt bra och bjöd på stämning i världsklass. 

Visst tar vi poäng idag men spelet var betydligt sämre än mot Mora. Jag kan räkna till en farlig chans på hela matchen.

Defensivt var det bättre idag, puckarna runt mål rensas bort bra. Men det förekommer fortfarande mycket misstag framförallt när pucken skall spelas upp som sätter oss i knipa som vi i dag klarar oss ur med blotta förskräckelsen idag. 

 
/Sweetangel 

Kommentarer

  • Räven säger:

    Mmm... såg ju samma match...
    Och med det spelet - bonuspoäng, tack vare svettiga räddningar i målet...

    Sen har Löven en back, som stundtals spelar nonchalant och med ett självförtroende som vore han NHL-meriterad - trots att han ställer till det som siste man titt som tätt på allsvensk nivå... Samme back fick även ett ypperligt läge i tredje att komma till avslut efter att "tursamt" fått pucken rätt på bladet helt ren vid offensiv blå och med fart, men då såg det mer ut som en osäker vilsekommen junior...
    Fler än jag som minns nr 95, en dålig dag?

    Nä. Tänker inte vara bitter. man är FÖR härdad av över 30 år som härdad gröngul... :)

    oppåhoppabitihopåkomigennu - Björklöven!

    Svar: Absolut visst var de pga Raycroft vi tog poäng. Jo vet precis vem du menar han har inte varit det jag önskat att han skulle vara hittills och måste skärpa sig, de sista två matcherna har han varit bedrövlig. 95 en dålig dag är det många som minns men jag minns att han hade några bra dagar också :-) så får hoppas att det vänder här med.

    Om man som lövare skulle vara bitter för de här skulle man vara bitter jämt :-)

    Många poäng kvar att spela om

    /Sweetangel
    Sweetangel

    2013-09-28 | 08:53:43
  • Räven säger:

    Jo, nr 95 kunde man älska att/och hata -just för han hade hjärtat OCH kunde överraska extremt positivt! önskar se samma positiva prestationer i det här fallet framöver också :)

    2013-09-28 | 10:19:43

Kommentera inlägget här: