Björklöven

För evigt För Alltid

Skadelistan ljusnar

Kategori: Allmänt

Alexander Sundström är åter i spel på torsdag, vilket är bra. Vi behöver alla spelare så det blir lite konkurrens i laget och alla måste jobba lite hårdare för att behålla sin plats.

Mats Lavander är på is men tränar med röd icke tacklingsbar tröja. Troligtvis saknas han denna vecka men sägs vara åter hemma mot Asplöven 9/10. Mats har saknats i laget och är tänkt att vara länken som skall få Kim och Lucas att producera. Nu måste man ge honom tid att komma in i det men han behövs både på och utanför isen. 

Jag tror inte att allt löser sig när dessa två spelare är åter, problemet återstår då ingen av dessa är renodlade målskyttar. 

Vårat lag består lite mycket av brunkare och för lite av tekniker, visst det funkar om alla orkar jobba å spela de tunga spelet i 60 min men det gör man inte nu. Det är många bitar som måste falla på plats för att vi ska rädda oss undan negativt kval, men de främsta är att vi måste jobba hårdare. Vidare är det att komma fortare till skott och klara av uppspel utan burskydd samt variera dem och inte bara köra uppspel på vänster sida det blir lättläst av motståndarna. 

Bara att jobba vidare, lång väg kvar och många poäng att spela om.

/Sweetangel


Kommentarer


Kommentera inlägget här: