Björklöven

För evigt För Alltid

Ny förlust på hemmaplan

Kategori: Allmänt

Vet inte vart jag ska börja idag. Finns stor risk att detta blir ett inlägg med frustration så ni som inte vill läsa det kan sluta nu.
 
Löven börjar bra och spelar ut BIK de första fem minuterna och tar också ledningen rättvist genom Stefan Öhman i PP efter dryga tre minuter. Sedan undrar jag om det är orken som tryter eller det mentala med ledningen som gör att man slutar spela rejält. Och Löven tar en onödig utvisning i offensiv zon och där kommer 1-1.
Detta gör att BIK kommer in i matchen och tar senare också över den. BIK gör även 1-2 i PP i den andra perioden. I den tredje jagar Löven och går bort sig vilket resulterar i 1-3 och sedan 1-4 i PP.
 
Blir så frustrerad för nånting är jävligt fel, är det att spelarna inte är tillräckligt tränade? För det ser inte ut som att det orkar spela på det sätt som krävs en hel period, efter halva perioden tappar de match efter match eller är det helt enkelt så att Jimmy Blixt haft en övertro på sina spelare.
 
Jag skrev om den bristande offensiven redan igår och det såg inte bättre ut idag. Vi skulle vara en lagmaskin som skulle vara jobbig att möta men som det är nu så är alla lag vi möter jobbiga då vi inte kommer upp i nivån vi behöver för att vara med att slåss om poängen.
 
Jimmy Blixt behöver göra något och det första är att stiga ut ur båset och låta tränarna sköta den biten så han kan fokusera på det som behövs för att vi inte skall bli en slagpåse, ringa sponserer, leta spelare och vara sportchef.
 
Det fanns dock några positiva  inslag idag.
 
Emil Wrenman jobbade och slet och spelade moget men ändå orädd.
 
Tycker Oscar Molin stigit fram och tagit chansen nu när han fått det, kan lätt bänka Nevalainen i nuläget, då han
återigen stod för många felbeslut.
 
Stefan Öhman har börjat visa vad han kan, visst han gick bort sig en gång idag annars bra.
 
Nu väntar två riktigt tuffa bortamatcher mot Södertälje och Djurgården och vill det sig illa kan vi vara fast förankrade i botten sen.

Nu bryter jag ihop och kommer igen
 
/Sweetangel
 
 
 

Kommentarer

  • Daniel säger:

    Bra skrivet helt rätt angående Jimmy han ska inte styra spelet utan leta efter förstärkning en målskytt och en pp back

    Svar: Tack... Så är det en målskytt å en back behövs och det är Jimmys jobb
    /Sweetangel
    Sweetangel

    2013-09-30 | 07:37:26

Kommentera inlägget här: