Björklöven

För evigt För Alltid

Månadskortet

Kategori: Allmänt

Löven säljer månadskortet vilket innebär att man får sittplats till en förbestämd match i månaden till kostanden av 795kr vilket innebär att priset per match blir billigare. 

Matcherna som ingår är:

Björklöven – BIK Karlskoga 29 september matchstart 16:00

Björklöven – Asplöven 9 oktober matchstart 19:00

Björklöven – Almtuna 2 november matchstart 16:00

Björklöven – Rögle BK 1 december matchstart 16:00

Björklöven – Oskarshamn 28 januari matchstart 19:00

Björklöven – Troja/Ljungby 26 februari matchstart 19:00

 

En intressant lösning som troligen kan locka de som vill se hockey men inte följer laget fullt ut. Sen tror jag att det hade varit bra om man tagit med en stormatch typ mot malmö eller djurgården vilket troligen lockat fler att köpa kortet. Men det är samtidigt så att dessa matcher lockar mer folk ändå vilket troligtvis gör att de väljer matcher där man kan öka publiksiffran genom kortet.

***

J20 spelade 2 matcher i helgen och vann mot både boden 2-8 och kiruna 1-6. PÅ dessa två matcher har Daniel Spigerhäll stått för 8 poäng fördelat på 5 mål och 3 assist. Såg Daniel spela några gånger förra året och han har alltid varit bra på att göra poäng han är snabb, har bra blick för spelet och går ofta rakt på mål, hade gärna sett honom få chansen i löven i ettan. Men nu när Löven är i allsvenskan så känns det som att Daniel väger lite för lätt, men klart får vi många skador är han nog den som skulle klara sig bäst om han fick chansen. Daniel syntes inte lika mycket när laget stötte på bättre motstånd i våras.

****

Även Teg spelade två matcher i helgen, tog poäng av Sundsvall borta och vann mot Kovland. Micke Persson-Riis har på de första fyra matcherna stått för 7 poäng fördelat på 4 mål och 3 assist. Tycker han gjorde det riktigt bra när han var inlånad till Löven på försäsongen och kommer vara viktig för Teg i vinter.

Det är kul när det går bra för Umeålagen och forna Lövenspelare

/Sweetangel

 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: