Björklöven

För evigt För Alltid

Inför Timrå

Kategori: Allmänt

Imorgon är det dag för match mot Timrå i Eon Arena. Ett juniorbetonat Timrå som vi mött två gånger under försäsongen med en vinst och en förlust som facit. Efter bortamatchen på försäsongen stod det klart att det inte går att åka till Eon med tunga ben då straffar det sig direkt. Timrå har precis som Löven blandat och gett i inledningen av säsongen. De har två vinster, två förluster och en oavgjord hittills och ligger två poäng före Löven på en sjätte plats i tabellen.
 
Timrå har svårt att göra mål och gör endast mål på 6.48% av sina skott och placerar sig därför efter Löven som gör mål 10.22%. Jag tror att det kommer bli en målsnål match och att målvakterna kommer ha en avgörande roll imorgon, så det gäller att målvakterna är på tå.
 
Timrå saknar Tommy Stenqvist och nu också frågetecken på målvakten Mika Norja som vid dagens träning fick en puck på struphuvudet och fickåka ambulans till sjukhuset.
 
I Löven saknas Mats Lavander och troligtvis Alexander Sundström som ej tränade idag.
 
Jag säger det återigen vi måste minimera misstagen för det är vår största svaghet att vi spelar för svårt och det straffar sig på den här nivån.
 
Green Devils kommer ner med två bussar och det kommer ett antal bilar så det kommer vara gott om Lövare och tillsammans stöttar vi Löven hela matchen.
 
/Sweetangel
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: