Björklöven

För evigt För Alltid

Inför BIK Karlskoga

Kategori: Allmänt

Ja i eftermiddag är det dags för match mot BIK Karlskoga i T3 Center.
BIK Karlskoga ligger just nu trea i tabellen på 12 poäng och har de senaste åren varit ett topplag i Hockeyallsvenskan och lär vara topp 7 även i år.
BIK ligger just nu trea i PP just före Löven med 24.32% mot Lövens 23.33%. De är även målfarligare och gör mål på 10,56% av skotten.
BIK saknar följande spelare Anton Holm, Martin Sandgren, Jonas Karlsson och Njörn Kindahl som alla är skadade samt så har de lånat ut Anton Karlsson.
 
BIK Karlskoga har följande lag

Målvakt: Justin Pogge (Emil Kruse)

Backar:

Alexander Deilert, Martin Thelander,

Sean-Michel Sunnqvist, Henrik Larsson,

Adam Åkesson, Christian Carlsson,

Fredrik Ericson

Forwards:

Kristofer Näslund ,Niklas Roest, Henrik Björklund,

Carl Berglund, Pathrik Vesterholm ,Ponthus Vesterholm,

David Rundqvist, Daniel Wessner, Johan Nilsson,

Fredrik Höggren, Philip Larsson

I Björklöven saknas Mats Lavander samt Alexander Sundström sedan tidigare, sedan finns det frågetecken på Jon Palmebjörk som var sjuk samt Kalle Lundström som utgick i fredags.

Det gäller att Löven studsar tillbaka efter fredagen och gör jobbet på hela plan. Saknas Jon hoppas jag att någon annan kliver fram och gör målen. Han är inte hela laget även om han är otroligt viktig, jobbar Löven hårt och tillsammans så kommer BIK att bjudas på rejält motstånd i 60 minuter.

Odds från Svenskaspel

1. 2,25 X. 2,60 2.2,35

Kommer helt klart bli en intressant match och har ni möjlighet upplev den på plats i T3 center annars så sänder Viasat matchen. Väl mött i eftermiddag

/Sweetangel

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: