Björklöven

För evigt För Alltid

Inför Almtuna

Kategori: Allmänt

Idag åker Löven ner till Uppsala och mötet med Almtuna.
Almtuna har förlorat de inledande omgångarna och ligger därför sist i tabellen.
 
Almtuna saknar Erik Hanses på grund av skada så ställer därför andra keepern Johannes Jönsson i mål ikvällens match. Johannes har en räddningsprocent på 75.76%
Förutom det och att Almtuna fått en förstärkning från Brynäs i Alexander Lindgren ställer de upp med samma lag som de tidigare matcherna den här säsongen. Sedan tidigare har de även Simon Löf från Brynäs på lån.
,
I Löven saknas endast Mats Lavander, så troligtvis så lär det se ut ungefär som förra matchen i formationerna. Är Nicke Johansson pigg kan han dock gå in i nån av kedjorna och att någon annan blir extra forward. Hetaste spelarna skall spela.
 
Som jag skrev om igår så är Lövens seriens bästa PP-lag och ikväll ställs vi mot seriens sämsta BP-lag.  Almtuna har 58.82% i BP. Almtuna har dessutom endast gjort mål på 1 av 18 PP vilket ger blyga 5.56% i PP. Så fortsätter Löven spela bra så kan denna match avgöras på special teams.
 
Men Almtuna kommer kriga och sälja sig dyrt, det gäller att vara på tårna och göra det grova jobbet, håller man sig inte till det förlorar man matcherna ändå. Löven såg bra ut mot Västerås men det gäller att alltid bli lite bättre och minimera misstagen och jobba hårt.
 
Hoppas att många söderlövare sluter upp och stöttar grabbarna.
 
/Sweetangel

Kommentarer


Kommentera inlägget här: