Björklöven

För evigt För Alltid

Förlust

Kategori: Allmänt

Ja vad ska man säga om dagens match. Mora får tidigt chansen att spela fem mot treoch tar vara på det inte bara en utan två gången. Löven kommer dock tillbaka och kvitterar till 2-2 innan halva perioden är spelad. Löven var det bättre laget i slutet av första och hela andra perioden dock var det Mora som stod för målen och drog i från till 5-2 i den andra perioden trots skotten 21-8.
I den tredje spelar Mora bra på resultatet och Löven får svårt att komma igenom, Löven får dock en tröst puck innan Mora slår in 3-6 i öppen kasse.

I den andra perioden måste man få utdelning.

Den stora skillnaden är idag målvakterna, visst Mora får komma i kontringar med fler spelare men Wälitalo skall stoppa puckar och idag gör han inte sitt jobb. Det är ingen lätt match när han får få skott men ändå 68% är inte godkänt. In med Raycroft till på fredag.

Backarna gör inget jättebra jobb. Kul att Oscar Molin ändå får speltid tycker inte han gör bort sig.

Kim och Lucas och deras trejde kille (spelade med olika) gör det riktigt bra men är otroligt oroväckande att det aldrig får in pucken. De är totalt överlägsna fram till det sista lilla avgörandet när pucken skall in.

Jon, Stefan och Olof gör poäng igen. En hårt arbetande kedja som även har skärpan i avgörande.

Linus och Mackan jobbar hårt. Emil är även han en injektion och tar för sig i matchen.

Skrämmande att vi bara gör mål på 8% av skotten medan Mora gör mål på 31%. Vi måste bli mer effektiva, träna avslut avslut avslut.

PP var sämre idag, spelade mest bara runt runt och kommer aldrig till skott.

Matchen avgörs i BP och målvaktsspelet.

Mora har snipers som kan göra mål i viktiga lägen de saknade Löven idag.

Domaren var fan har de hittat han? Sämre har man sällan skådat, hur kan han blunda i ena läget för att ta en osynlig kneeing i nästa. Nä gör om gör rätt, hoppas han inte dömer Löven nå mer iaf.

Bara att bryta ihop och komma igen ny match på fredagmot Timrå borta.