Björklöven

För evigt För Alltid

Björklövens offensiv

Kategori: Allmänt

Efter sex omgångar har vi gjort fjorton mål på 145 skott.
Dessa fjorton mål är fördelade på åtta spelare varav tre av spelarna har gjort 3 mål var.
De tre spelarna som gjort tre mål var är Jon Palmebjörk, Olof Mårs och Stefan Andersson.
 
I går när Jon inte var kry så syns det också att det offensiva spelet vacklar. Som det är nu så står och faller offensiven just på Jon Palmebjörk, leverar inte han så gör ingen det. Jon hade inför gårdagen gjort poäng i alla matcher, igår fick han gå poänglös då Löven inte mäktade med något mål.
 
Så länge inte Kim och/ eller Lucas börjar leverera är det otroligt skört offensivt. Framförallt Lucas är värvade för att producera.
 
Jag valde att tro att laget skulle hålla offensivt men redan innan säsongen startade så ansåg jag att saknas en renodlad målgörare, en spelare som kan avlasta Jon när det gäller pressen att leverera. När vi nu spelat sex omgångar står jag fortfarande kvar vid den åsikten. Vi har många spelare som kan producera men vi saknar just den spelartypen som man kan räkna med producerar i stort sett varje match. Ja vi har Jon men vi skulle behöva någon mer, jag hade hoppats att det skulle lossna för Lucas ordentligt den här säsongen efter fjolåret då han gjorde 16 mål och 20 assist för Asplöven,hittills så har han en dubbelnolla i statistiken och det är inte motsvarande förväntningarna.
 
Antingen måste vi börja spela tuffare och som den lagmaskin som vi var igår eller så kommer vi behöva en målgörare av rang.
 
 Vet inte om pengarna är slut men tycker att Jimmy skulle göra mer nytta att leta spelare än i båset just nu.
Har aldrig riktigt fattat varför vi har sportchefen i båset, är det inte därför vi har två tränare som skall sköta laget, och sportchefen skall sköta det runt i kring? Samtidigt så verkade de ju fungera i fjol men nu finns det mer press utifrån och vad händer om man inte uppfyller den pressen?
 
/Sweetangel
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: