Björklöven

För evigt För Alltid

Träningsrapport

Kategori: Allmänt

Var på plats innan träningen var avsatt att starta och medan målvakterna värmdes upp fanns två rödklädda killar på isen. Den ena var Oscar Molin som åkte runt och höll i gång benen i ca 15 minuter. Den andra var Linus Boström som dock såg rätt plågad ut när han åkte runt och utgick efter ca 10 minuter.
 
Saknades på dagens träning gjorde Wille, Kalle, Danne och Lucas. Alla utom Lucas syntes till i hallen och körde rehabträning. Så ni som trodde att Wille var petad sist hade fel han är skadad.
 
Träningen börjar med övning med snabba pass och sen avslut. Jens är inte nöjd och vill ha bättre och rejälare pass och mer fart.
 
Löven tränar mycket med omställningar och styrningar framför mål även under denna övning efterlyser Jens mer fart, han vill ha snabbare fötter och mer rakt på mål spel. Alexander S är riktigt alert och avslutar två fina skott över Bernhards plock.
 
Löven tränar fem mot fem och vänder från försvar till anfall så det blir tre mot två spel och övriga gubbar får jobba för att komma i kapp och sedan komma till anfall fem mot fem. Här briljerar först Andrew med en riktigt snygg plock och sedan kontrar Bernhard med en snygg sidledsförflyttnings räddning.
 
Fem mot tre spel och meningen är att pucken skall in på mål och jobba in spelare som finns framför mål.
 
Djungelhockey avslutar dagens träning där Kim bär citrontröjan, den slutar 1-1 och får avgöras på straffar. Viktor avgör med en straff som letar sig in bakom Andrew medan Berhard står för två fina räddningar.
 
Vad gäller Bernhards målvaktsspel så tycker jag han och Andrew har en liknande spelstil då båda är snabba att gå ner och täcka isen vilket lämnar lite luckor upptill dock upplever jag att Bernhard är lite snabbare upp igen och i sidled, vid sidledsförflyttningarna lämnade han dock en lucka mellan benen. Något som Petter påpekade och de körde lite extra på efter träningen.
 
Dannes skada är en känning i ett knä som han haft ett tag men som på värmningen i lördags gjorde att han kunde gå ner men tog sig inte upp igen, troligen någon form av överansträning och gör att han är borta 1-2 veckor. Således bra att det sker i samband med det kommande uppehållet då han troligen bara missar dessa två matcherna.
 
 
 
/Sweetangel
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: