Björklöven

För evigt För Alltid

Träningsläget

Kategori: Allmänt

Besökte dagens träning 
Saknades gjordes endast långtidsskadade Lucas och Oscar.
Oscar var dock på plats och borta är gipset som är ersatt med skena. Detta till trots är han troligtvis borta 4-6 v till.
Skall dock gå på is lite försiktigt här framöver. 
 
Daniel Wälitalo matchades hårdare på träningen om det är för att han är tänkt att stå imorgon eller bara för att inte överbelasta Andrew Raycroft vet jag inte. Det var Daniel som i så gott som alla övningar mot ett mål medan Andrew vilade då. Andrew brukar dock vara seg på träningen vilket han också var idag men kändes extremt långsam ner och när han väl täckte is så stod han kvar i en evighet.
Känslan är dock att Andrew raycroft står imorgon om inte skadan är det som hämmar honom.
 
Det kördes lite omställningsövningar och sedan fem mot tre ett längre tag. Gårdagens fem mot tre övning var ej tränarna nöjd med och idag snackades det bra och hölls en bra fart. 
Träningen avslutades med djungelhockey där Gustav Hjalmarsson var citronen. Vita vann med 2-0.
 
Troligtvis ställer Löven upp med samma manskap och på samma sätt som mot Karlskrona förutom att Alexander Sundström
Verkar gå in på ordinarie och inte vara extra forward han spelade med Nicke Johansson och Victor Ekeståhl Jonsson. Jens Ledin och Wille Quist alternerade i det korta fem mot fem spelet på träningen.
 
När det gäller motståndarna imorgon Malmö så verkar det vara frågetecken på Joey Tenute som skall ha grinat illa på dagens träning och avbrutit. Det är för Malmös del ett avbräck framförallt i PP där han är deras mest framstående spelare. Oavsett om han saknas eller ej så har Löven en av de svåraste matcherna i denna serie på schemat imorgon. 
 
/Sweetangel 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: