Björklöven

För evigt För Alltid

Träning idag

Kategori: Allmänt

Besökte dagens träning. 

På träningen saknades Jens Öhman och Kalle Lundström

I Jens frånvaro höll John i träningen och Jimmy Blixt var också närvarande.

De börjar med att köra uppspel och pass från blå till blå. Det går relativt långsamt till en början men farten kommer upp fort. Tyvärr sitter många pass så att mottagaren måste stanna upp lite vilket gör att det inte flyter så bra som det skulle kunna. 

Nästa övning är tre mot en,  då gäller två pass och sen skott. 

Mats Lavander medverkade i rött idag vilket innebär att han ej är tacklingsbar, han körde på bra och uppmanade medspelarna hela tiden att hålla tempot uppe.

PP och boxplay spel
PPuppställning 1 
Lucas Alexander Kim
Neva Kingen

PPuppställning 2 
Jon Stefan Olof
Stefan Per 

BPuppställningar
Linus Marcus
Acke Oscar 

Nicke Viktor 
Jens Oscar

Mats Wille 
Acke Oscar 

Wille Emil 
Acke Oscar 

PP 1 gör det ofta lite svårare och har inte skärpan i avsluten. Medan PP 2 spelar fortare, säkrare och kommer till skott snabbare vilket resulterar i att de vinner PP matchen med 3-0. Om det sen har att göra med att Andrew släpper mer ytor än Daniel eller om de helt enkelt är bättre är svårt att avgöra.

Alexander Sundström utgår efter 30 minuter. Hoppas bara att de är försiktighetsåtgärd med tanke på hans överansträngning och inte med tanke på att det inte håller för honom. 

Sen tränar man 4 mot 2 och 3 mot 3 omställningar.  Innan man avslutar med spel 5 mot 5. Här har det återigen ändrats i kedjorna en del. 

Efter träningen är slut står de flesta och skjuter. Marcus matar skott mot krysset, många andra skjuter direktskott. Det syns att man vill komma till skott fortare och mer direktskott.
Lucas står även han och skjuter men när han sen åket av isen ser han allt annat än nöjd ut.

Jävligt tråkigt att Lövenmärket på isen försvunnit till förmån för T3 center, förstår att det måste stå på isen men kunde man inte kommit överens tidigare så man hade kunnat göra plats för båda. 

/Sweetangel 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: