För evigt För Alltid

Självförtroende och att våga

Kategori: Allmänt

Ja det är de är det som behövs för att vi ska lyckas vända och börja vinna.

Tycker Löven gör en bra första period och står upp bra mot serieledarna. Löven tar ledningen men istället för att bli tändvätska så kommer Karlskrona in i matchen och får ta över efter det och kan sedan kvitter i powerplay. Löven har fem mot tre i två minuter och det blir inte ett enda farligt läge. Ju längre matchen lider dessto ängsligare blir det och Karlskrona vågar mer och vinner därför matchen.

Löven saknar självförtoende och det sitter i huvudet att vi tappar matcherna i tredje perioden och därför blir spelet ängsligt och vi vågar inte vinna.

Spelet är ändå ett steg framåt kan jag tycka och Karlskrona är det bästa lag vi mött. Otroligt snabba omställningar som Löven ändå har bra koll på i stort sett hela tiden, men vid ett tillfälle tummar vi på den höga pressen och då kommer tyvärr ett måli baken.

Boxplay såg bättre ut även om man släpper ett mål idag.

Kalle Lundström var bra idag men såg ut att få problem i slutet av tredje perioden hoppas inte det är något som håller honom borta

Försvarsmässigt såg det stabilare ut idag och det kändes som att spelarna är tryggare när Andrew Raycroft står, de vet vad de kan förvänta sig och vilka puckar som behöver slås bort.

Närkampsspelet var tillbaka och det bjöds på tacklingar och i sargspelet vanns puckar som tidigare gått förlorade.

Trots det positiva så var de stora negativa att det återigen blir en uddamålsförlust och inga poäng. Almtuna vann sin match och nu är vi jumbo.

Det håller inte att göra 1-2 mål per match fler måste kliva fram och göra mål.  Jag saknar verkligen den där snipern vi inte kommer få. Men jag litar på Jimmy.

Nu väntar Malmö borta på torsdag. Otroligt tuff match.