Björklöven

För evigt För Alltid

Reflektioner från gårdagen

Kategori: Allmänt

Kedjan med Linus, Gustav och Marcus spelar riktigt bra. De är tunga att möta och lyckas få med sig utvisningar. 

I PP funkar i nuläget bara en lina, det är den med Jon, Stefan och Olof. Stundtals ser det riktigt bra ut och de snurrar på fint och gör ett mål. Den andra linan är allt annat än fungerande, jag längtar tills Mats kommer och styr upp den. Ett mål i PP är dock för lite med tanke på hur många chanser vi hade.

Stefan Öhman växer för varje match och visar vägen. Äntligen har han uppfyllt förväntningarna jag hade på honom. Han har tagit en ledarroll och funkar bra tillsammans med Jon och Olof.

Även Jon Palmebjörk förtjänas att lyftas fram så otroligt bra och smart spelare. Han är vår stjärna. 

Kim Karlsson har jag sett att han kan mycket men på slutet har det låst sig och han tappar puck i fel lägen.

Har varit kritisk mot Patrik Nevalainen tidigare men matchen igår var ett steg framåt både för honom och Per Hållberg.

När det gäller matchen så är det synd att vi inte får in första målet tidigare, istället för skottet i målramen vid ställningen 2-0 då hade matchen kunnat sluta annorlunda. Men vi fortsätter vara lite för ineffektiva. 

Som matchen lider så gör Löven ändå sin bästa match för säsongen och framförallt så visar de vilja och krigarinstinkt. Trots förlust är det idel positiva tongångar på sociala medier. Med detta sagt så inser man att visa hjärta är det viktigaste sen måste Löven ändå ta poängen de är det som är avgörande i slutändan men att efter denna bortaturne ta 3 poäng och lyfta spelet trots manfall så är iallafall jag nöjd just nu.

Men nu förväntar jag mig samma offervilja på onsdag för det är en match vi måste vinna. 

Oscar Molin befinner sig i nuläget på akuten för att kolla upp tummen. Håller alla tummar för att inget är brutet. Oscar har varit bra sen han fick förtroendet att spela. 

Angående Martin Johansson så verkar det vara locket på, en känning nånstans gjorde att han klev av.

Härlig stämning var det på plats i Hovet. Söderlövare gör det riktigt tillsammans med nedresta Lövare, Järnkaminerna relativt bleka förutom i början av matchen. 

Jag är rejält sugen att åka ner och bevittna  hela nästa bortaturne i huvudstaden i början av januari.

/Sweetangel 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: