Björklöven

För evigt För Alltid

Reflektioner efter segern mot Västerås

Kategori: Allmänt

Ja det var kanske inte så snyggt men otroligt viktigt och starkt att kunna vinna en sån här match, Löven följer gameplan. Det är just de här att vi kan spela olika sorters matcher och ändå ta tre poäng som är en styrka.
 
Andrew Raycroft gör en riktigt bra match och släpper mindre returer, han placerar sig bra i målet och även om han har god hjälp av backarna så läser han spelet bra och tar allt som når fram.
 
Jon Palmebjörks 0-1 mål är till stor del Stefan Anderssons förtjänst men hur många gånger sätter Löven ett friläge, här syns att Jon tänker till och då sitter pucken.

Stefan Andersson var vår bästa back ifjol och har varit bra hela säsongen men de senaste matcherna har han bara blivit bättre och bättre, ruskigt viktig både defensivt och offensivt.
 
Vidare trodde jag att de skulle ta i hårdare mot tacklingar mot huvudet men inte då, Kan ju undra vad Tornberg såg för tackling då han trots repris säger att det tar axel mot axel, först efter ett antal repriser så ändrar han åsikt. Peter Lyth däremot han hävdar att det inte är något huvudtackling och undviker att svara på om han gjort en felbedömning eller ej vad gäller armbågstacklingen, han är bara pinsam att se.
 
Roligt att sportbladet väljer att ha rubriken "Zlatan låg bakom Lövens drömstart" eftersom Jon Palmebjörk har Zlatan skrivet på klubban.
 
Kan inte annat än att vara otroligt stolt över Löven och de tre raka segrarna.
Nu är det fyra dagar till nästa match hemma mot Almtuna, och efter den är det 9 dagars uppehåll. Hockeyabstinensen är redan ett faktum och värre lär det bli.
 
 
/Sweetangel
 
 

Kommentarer

  • Tomas säger:

    Huvudtacklingen på Marcus Lundberg ansågs av en VIK skribent vara filmning???! Många lövare och andra hockysupportrar blev väldigt upprörda och undrade vad karln höll på med och en ström av kommentarer som tog Marcus i försvar kom in.
    Det tragiska är att dessa plockats bort och att de som skrivit dessa hotas av avstängning?!
    Hur tänker man egentligen? Pinsamt dåligt att försvara Andreas Linds fula tacklingar och beskylla Marcus Lundberg för filmning och de som försvarar honom för "nytt rekord i lågvattenmärke".

    2013-10-30 | 22:40:41

Kommentera inlägget här: