Björklöven

För evigt För Alltid

Övriga matcher ikväll

Kategori: Allmänt

BIK Karlskoga - Rögle 1
BIK är favoriter ikväll inget snack om den saken. Rögle har fortfarande inte kommit igång och med tanke på bortaplan lär det inte ta några poäng idag. Rögle har fortfarande inte tagit ett enda poäng borta. Däremot har Nylanders börjat producera men de kan inte stoppa BIK som vinner.
 
 
Södertälje - Djurgården X
En svårtippad match SSK har hemmaplansfördel men Djurgården är det bättre laget. Dock har inte Djurgården varit bra på bortaplan. SSK har förlorat de tre senaste och Djurgården vunnit sina tre senaste men just hemmaplansfördelen för SSK gör de kommer kämpa lite extra. Det blir en kamp hela matchen och den slutar lika men tror Djurgården tar de sen.
 
Timrå - Karlskrona 2
Karlskrona är för starka för att Timrå trots hemmaplan skall ta poäng. Timrå har inte börjat särskilt bra vilket Karlskrona gjort. Timrå har haft svårt att göra mål samtidigt som Karlskrona är det målfarligaste laget i serien. Det gäller dock att Karlskrona gör en bra match för Timrå kommer vilja göra allt för att stoppa Karlskronas framfart och vända trenden för egen del. Karlskrona vinner med ett par mål.
 
/Sweetangel

Kommentarer


Kommentera inlägget här: