Björklöven

För evigt För Alltid

Kvällens matcher

Kategori: Allmänt

Troja/Ljungby - Djurgården 2
Djurgården är helt klart favoriter i matchen mot Troja. Troja har varit väldigt ojämna och blandat riktigt bra matcher med betydligt sämre. Djurgården har tagit poäng i de åtta senaste matcherna och trots två förluster efter ordinarie tid så känns det ändå som att  de är på gång. Det krävs dock att de gör en riktigt bra match då Troja är bra hemma och förra matchen lagen emellan bslutade med delad poäng, men jag tror att Djurgården vinner redan under ordinarie tid.
 
Södertälje - Rögle X
Förra mötet slutade med att Södertälje vann med uddamålet mot ett då svagt Rögle. Södertälje är otroligt ojämna och endast tagit 6 poäng på 6 matcher på hemmaplan. Rögle tog sin första borta poäng med Västerås senast vilket i sig är starkt samtidigt som Asplöven tog alla tre poängen i Axa sportcenter och Södertäljes fortsatta framgång med nya tränaren uteblev. Rögle är således på gång samtidigt som Södertälje har de lite tuffare vilket jag anser gör att det är upplagt för ett oavgjort resultat.
 
Oskarshamn - BIK Karlskoga 2
BIK får ses som favoriter mot ett Oskarshamn som gått sämre än väntat. BIK har tagit poäng i alla matcher och har ett komplett och starkt lag. Förra mötet lagen emellan vann BIK men Oskarshamn är ett bra hemmalag men har ändå tappat poäng i båda de senaste matcherna mot sämre lag än BIK samt att BIK är bortastarka vilket gör att jag tror att BIK vinner redan under ordinarie tid.
 
Almtuna - Mora 2
Almtuna gjorde en riktigt bra hemmamatch mot Västerås senast och vann med klara 6-0 tog där med sin första 3 poängare. Almtuna har därmed vunnit sina tre senaste matcherna om än de två innan efter ordinarie tid och är på uppgång. Mora vann dock senaste mötet med klara 8-2 och har ett bättre lag vilket gör att jag tror på bortalaget i denna match redan under ordinarie tid.
 
/Sweetangel
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: