Björklöven

För evigt För Alltid

Kvällens matcher

Kategori: Allmänt

Rögle - Asplöven X
Rögle får en svår uppgift i denna måste vinna match när de möter seriens bästa bortalag. Rögle har inte tagit en enda poäng hittills denna säsong borta utan tagit alla 8 poäng hemma i Lindab. Asplöven å andra sidan har tagit 11 poäng av 15 möjliga på bortaplan. Jag tror att det blir för tufft för Rögle att ta alla tre poäng utan de får hålla sig tillgodo med ett oavgjort resultat och poängtapp.
 
Almtuna - Södertälje 2
En bortamatch som Södertälje skall vinna. Södertälje har dock förlorat tre av de fyra senaste matcherna men ändå är det rimligt att Södertälje ska ta tre poäng. Almtuna har inte vunnit någon match än och har endast tagit 3 poäng totalt på hemmaplan på fem försök. Södertälje är ett bättre lag och vinner matchen.
 
Djurgården - Karlskrona 1
En svårtippad match. Djurgården är riktigt bra hemma medan Karlskrona börjat riktigt starkt men samtidigt har Karlskrona förlorat de två senaste bortamatcherna. Att Djurgården förra matchen körde över Södertälje på bortaplan stärker laget och i fördel av hemmaplan så vinner de även mot Karlskrona ikväll.
 
/Sweetangel
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: