Björklöven

För evigt För Alltid

Kvällens matcher

Kategori: Allmänt

Rögle - Karlskrona 2
Det har varit två omtumlade dygn för Rögle med stor förlust och sedan sparkat tränaren. Ofta brukar dock ett tränarbyte ge viss effekt men tyvärr för Rögles del så möter de serieledarna och de är numret för stora även om Rögle är tända av bytet. Karlskrona vann förra mötet lagen emellan och har nu en bra vinnande trend som jag tror kvarstår efter kvällens match. Karlskrona har de självförtroendet som krävs för att vinna täta matcher ochjag tror de vinner med ett par mål ikväll.
 
Asplöven - Troja/Ljungby 1
Asplöven har ett bättre lag än Troja och har börjat säsongen riktigt bra även om de som tidigare varit så starka hemma nu är bättre på bortaplan.Asplöven vann det senaste mötet lagen emellan. Troja har dock spelat bra och lyckats få med sig poäng från många matcher men är relativt bortasvaga och därför vinner Asplöven ikväll men det kommer vara jämnt in i slutet.
 
Mora - Södertälje 1
Ett Södertälje som slog Rögle senast och ändå fått nån form av tändning av tränarbytet mot ett Mora som vunnit de två senaste matcherna och är starka på hemmaplan. Södertälje är ett relativt bra bortalag men är för ojämna. En otroligt svårtippad match men Mora känns jämnare och har fördel av hemmaplan vilket jag tror fäller avgörande ikväll. Mora vinner redan i ordinarie tid men det blir allt annat än enkelt.
 
/Sweetangel

Kommentarer


Kommentera inlägget här: