Björklöven

För evigt För Alltid

Inför Troja

Kategori: Allmänt

Ja i eftermiddag är det dags för match mot Troja/ljungby. Återigen en så kallad sex poängs match, efter gårdagens matcher ligger nu Löven under kvalseriestrecket och har 2 poäng upp. Troja ligger på elfte plats tre poäng mer än Löven.
 
I Troja saknas Christoffer Bengtsberg och Joel Johansson samt frågetecken på Johan Andersson som testa på värmningen. I mål står därför Viktor Kokman.
 
Troja kommer senast från en 4-0 förlust mot Mora och lär vara revanschsugna. Annars har Troja börjat enligt förväntan och har i många matcher kunnat få till ett oavgjort resultat.
 
I Björklöven är det oklart vilket manskap man har att tillgå. Fick känslan att Wrenman inte är med ner till Troja från ett twitterinlägg men kan vara fel. Klart är att Lucas och Oscar missar matchen.  Frågetecken på Kalle, Andrew, Alexander och Martin.
 
Det blir en tuff match och tyvärr tror jag vi tappat poäng. Bara hoppas att det finns en Zlatan i vårat Löven med som kan kliva fram och näta när det som bäst behövs.
 
Själv jobbar jag ikväll så blir en tuff eftermiddag på jobbet. Hoppas några söderlövare tar sig till hallen och stöttar våra grabbar.
 
/Sweetangel

Kommentarer


Kommentera inlägget här: