Björklöven

För evigt För Alltid

Inför Södertälje

Kategori: Allmänt

Ikväll möter Löven SSK på bortaplan. Ett SSK som jag tycker har börjat sämre än väntat nu senast förlorade de borta mot Malmö med klara 5-0. Södertälje ligger nu elva med 9 poäng, 3 poäng före Löven som ligger tolva.
När det gäller måleffektivitet så ligger de också just före Löven de gör mål på 8.19% av skotten Löven på 7.94%
Löven har dock en bättre effektivitet i PP vilket kan visa sig vara viktigt.
 
SSks Johan Strömwall tycker att de i matcher mot Malmö gör för mycket misstag och släpper in billiga mål.
De saknar Tomas Bokros och Väljer att byta målvakt så ikväll står Sebastian Idoff.
 
Södertälje har ett bra lag men trots detta så har dom inte uppfyllt förväntnignarna så här lång. Jag tycker ändå att Löven är ungefär där jag trodde att de skulle vara, visst så trodde jag att Löven skulle tagit mer poäng hemma men serien är lång och målet är att klara sig utan kval och det är de vi skall jobba för.
 
Löven saknar Mats Lavander och Kalle Lundström. In kommer Gustav Hjalmarsson och Alexander Sundström, blir intressant att se hur Jens matchar laget. Skall också finnas en del skavanker så återstår att se om någon annan saknas ikväll.
 
Det lag som kommer göra minst misstag kommer ta poängen i detta möte. En 6 poängs match där Löven skulle behöva ta poäng för att haka på de övre lagen.
 
Det är få som förväntar sig att denna "helg" skall ge speciellt mycket poäng då det är otroligt tufft motstånd vi ställs för. Om det gynnar oss eller ej låter jag vara osagt, men det kommer vara otroligt revanschsugna grabbar som vill visa Söderlövarna vad de kan.
 
Matchen sänds via s24 till en kostnad av 89 kr matchen kan köpas här: http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/article17320431.ab
 
Söderlövarna är alltså en nystartad falang för lövare boende utanför Umeå. Där kommer det gå att läsa information planering för resor och annat smått och gott. Ett riktigt bra initiativ.
De finns på följande ställen
http://www.soderlovare.wordpress.com/
Twitter: @soderlovare
Facebook facebook.com/soderlovare”
 
Hoppas det blir en bra match ikväll så möts vi alla på Hovet på Lördag
/Sweetangel
 
 

Kommentarer

  • löwe säger:

    Matchen kan man köpa och se på S24 . För de som är intresserade. Forza Löven!!!

    2013-10-03 | 11:58:57

Kommentera inlägget här: