Björklöven

För evigt För Alltid

Inför Oskarshamn

Kategori: Allmänt

I eftermiddag ställs Löven mot Oskarshamn. Oskarshamn trodde jag skulle vara med och slåss i toppen inför säsongsstarten men de har inte riktigt lyckats med sina värvningar och härom veckan sparkades Alexander Leavitt och ersattes med David Rodman som gör debut idag. Oskarshamn har inte motsvarat förväntningarna och ligger på en tioende plats med 19 poäng de har dock endast tagit ett poäng på bortaplan.
Annars återfinns gamla lövarna Russ Moyer och Michal Zajkowski i Oskarshamn. Oskarshamn lånade in Stefan Steen från Skellefteå och Jonathan Andersson från AIK men Jonathan är åter i AIK, Stefan stod senaste matchen och spikade igen så när som på ett mål och hade en räddningsprocent på 95.83% jag tror att det blir han som står ikväll också. Noterbart är att det var han som vaktade kassen i träningsmatchen mot Skellefteå och var riktigt bra även då. Oskarshamn är sämre i PP än Löven med sina 11.32% samt ungefär lika bra i boxplay med 71,83% mot Lövens 70,31%
 
Det är således ett av seriens sämsta bortalag som ställs mot seriens sämsta hemmalag, och statistikmässigt är båda lagen relativ likvärdiga. Kan nog blir en jämn match där misstagen avgör.
 
Oskarshamn kommer till spel med 6 backar om Juha Outila kommer till spel vilket är ett litet frågetecken besked tas efter värmningen.
 
I Löven saknas Oscar Molin, Lucas Sandström och troligen Linus Boström, ett frågetecken på Emil Wrenman.
Löven ställer troligtvis upp som mot Malmö.
Raycroft
Wälitalo
 
Stefan Acke
Kingen Kalle
Neva Per
 
Jon Stefan Olof
Mats Kim Gustav
Susse Viktor Nicke
Wille Jens Mackan
 
Matchen sänds på Hockeyallsvenskan Play för de som inte kan vara på plats.
Kom igen och ta er till T3 Center kl 16.00 och upplev stämningen och hjälp till och stötta grabbarna, de behöver oss.
 
/Sweetangel
 
 

Kommentarer

  • Andreas Emma Molly säger:

    Vi hejar på löven ikväll framför tvn =)

    Andreas Emma & Molly

    Svar: De gjorde ni rätt i, och jag hejade för er på plats
    Sweetangel

    2013-10-26 | 16:10:23

Kommentera inlägget här: