Björklöven

För evigt För Alltid

Inför Karlskrona

Kategori: Allmänt

Ja ikväll står serieledarna Karlskrona för motståndet. Ett Karlskrona som har överraskat alla. Från att ifjol var ett bottenlag och vara ynka en staffmiss från degradering har de tagit sig samman byggt ett lag som nu spelar stabil och med självförtroende  vilket gör att de också rättvist leder serien.
 
Den forne Lövenmålvakten Patrick Galbraith vaktar kassen ikväll. Saknas i Karlskrona görs Alexander Viklund och Mikael Kurki. Karlskrona är ett målfarligt lag och det gäller att inte bjuda dem på något. Vidare har Galbraith varit riktigt bra i mål.
 
I Löven står det klart att Oscar Molin och Lucas Sandström missar matchen annars ej klart hur laget formeras.
 
 

Följande sa Jens inför matchen till www.Bjorkloven.com :

 Vi måste komma ut med mer energi och sätta högre fart, särskilt nu på hemmaplan.  Våga ta tag i alla grejer vi pratat om och våga gå in och vinna närkamper, sätta varandra i arbete och verkligen vilja vara med och spela. Släppa anbromsningen och våga köra helt enkelt.

Sen gäller det som sagt att vi spelar smart och fortsätter göra det som vi tidigare gjort bra. Många av dessa bra moment och vi också stadigt blivit bättre i.

Jag kan tycka att det är framförallt i närkampsspelet vi förlorar puck och sedan gör misstag för att motståndarna får  gott om yta och vi hamnar på efterkälke. Där behövs bättring samt i det rejäla spelet så det inte petas för då spelar vi fast oss själva

 

VI ses på ladan ikväll

/Sweetangel

 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: