Björklöven

För evigt För Alltid

Hur ska vi vända det här? Tillsammans!

Kategori: Allmänt

Ja spelet har stundtals sett riktigt bra ut och Löven har hängt med i matcherna men i slutändan har vi förlorat poängen. Vi ligger näst sist i tabellen, inget som jag på förhand hade varit besviken på jag visste att det skulle bli tufft och att vi skulle behöva slåss i botten. Ändå känns det tungt just för att matcherna varit tajta och vi förtjänat poäng.
 
Men vi kan inte gräva ner oss över detta då kommer det absolut bli kvalspel till våren utan vi måste samla ihop oss och göra vårt för att stötta grabbarna på isen. Precis som ifjol gör vi det här tillsammans, det hjälper inte att gnälla och säga att den eller den har gjort fel, utan vi måste inse läget vi är i som nykomlingar och försöka hitta ett sätt att ta poäng. Jag tror att för att grabbarna på isen skall lyckas så behövs vi på läktaren i alla lägen. Jag var inför säsongen säker på att vi hade riktiga fans och inte medgångssupportar. Det är otroligt mycket gnäll och skrik på panikvärvningar just nu, har alla redan glömt hur vi hamnade i division 1?
Situationen är inte optimal när vi börjar med sju backar och har mycket skador men samtidigt är det viktigare att ha en möjlighet att fortsätta spela allsvenskhockey nästa år än att riskera division 1 pga negativt eget kapital. Pengar som inte finns skall absolut inte användas för att i nuläget värva spelare.
 
Vi måste i första hand ha koll på ekonomin det är viktigast. Vi har ett lag som spelat och kunnat ta poäng mot så gott som alla lag i den här serien trots skador. Alla lag kommer att ha svackor och bara hoppas att vi kan börja ta poäng. Skulle vi hamna i en kvalserie så betyder inte det att vi åker ut men det kommer krävas hårt jobb tills allt är över. Jag väljer att fokusera här och nu och stötta laget i alla matcher.
 
Kom igen och ta del av stämningen som vi skall uppnå på fredag mot Karlskrona.
Björklöven har ett erbjudande om att gå två för en gäller endast ståplats om man köper biljett via
 
/Sweetangel
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: