Björklöven

För evigt För Alltid

Det studsade vår väg.

Kategori: Allmänt

Det kändes faktiskt lite så att det var omvända roller idag. Vi gör inte en jättebra match men tar ändå tre poäng även om det är Malmö som är det bättre laget enligt mig. Vi är effektiva idag och plockar bort dem tidigt i banan och framförallt framför mål. Så pucken studsade vår väg, äntligen.

I första perioden var det Malmö för hela slanten och jag var säker på förlust. Var glad att det bara stod 1-0 i paus.Sen kunde Björklöven komma ut i andra och jobba in sig i matchen och man kvitterar både och tar sedan ledningen med 2-1. Ett resultat som står sig matchen ut. Löven har några chanser att utöka ledningen men trots två frilägen så blev det inget mål. Malmö försöker verkligen kvittera i den tredje perioden och tar ut Brage med 2.12 kvar men Löven stänger vägarna bra och håller tätt.

Andrew Raycroft släppte ovanligt mycket returer idag men räddar ändå kvar oss i matchen detta trots att han inte gör en jättebra match, men han har tur och bra hjälp av backarna.

Linus Boström saknades idag. På gårdagens träning så körde han inget i spel fem mot fem och jag trodde han var skadad men sedan medverkade han på 5 mot 3 övningen så jag slog bort den tanken. Idag kom han dock inte till spel trots att han stod med på lineupen. Kan ha spelat till en början och utgått men jag såg inte till honom.
Inte heller Emil Wrenman var med idag, han var dock inte med på lineupen så han kanske inte reste med då Löven redan hade en extra forward, han tränade på Linus plats igår.

Kedjan med Kim, Gustav och Mats har kommit igång riktigt bra, hade två frilägen och där måste pucken sitta. Annars fick Mats sätta första pucken idag och vilken glädje han visar, helt underbart att se.

Jon, Olof och Stefan kändes lite blekare idag trots att de fick in en puck.

Defensivt en riktigt bra match. Boxplay betydligt bättre, lite surt att Stefans klubba går av i tekningen vilket gör att Malmö får ett riktigt övertag i fem mot tre och kan trycka dit pucken där.

Vi spelar som ett lag och alla krigar för varandra, hoppas vi kan fortsätta hålla uppe vårat spel och ta poängen.

Idag följde vi gameplan i 60 minuter och red ut stormen och gick vinnande ur den.
Otroligt skönt att få ta tre poäng och vara första lag att besegra Malmö i Malmö Arena.