Björklöven

För evigt För Alltid

Det här håller inte

Kategori: Allmänt

Nu börjar jag bli riktigt orolig.Vad har man satt för gameplan idag egentligen? Spelarna kommer ut på isen och visar respekt för Asplöven de ser livrädda ut och lämnar stora luckor till sin spelare.
 
Boxplay är under all kritik, vi har noll och inget självförtroende att ta en utvisning är som att ge bort ett mål i nuläget.
 
Passen slås i fel lägen och sitter oftast just bakom motagaren.

Vi spelar inte som lag på hemmaplan just nu, vi spelar en och en och alla vill göra avgörandet och det resulterar allt för ofta i förlorade puckar. Ställ upp och skjut när lägen kommmer överanalysera inte.
Vi har 5 mot 3 i över en minut och det går såååååå långsamt att vi kommer aldrig till lägen.Jag vet att det avslutades med ett ribbskott men det är för dåligt.
 
Sedan när Asplöven får göra 2-3 spelaren som för in pucken i zon ska sitta i planket innan han hinner passa, finns inte att han får åka in helt obevakad och göra som han vill, och den kan man fråga sig om Daniel  ska ta den?
 
Vad gäller lånen så blandade och gav det, tyvärr såg man några gånger en övertro på sig själva vilket resulterade i farligheter för Asplöven
 
Asplöven har något vi saknar och det är snabbheten att ställa om från försvar till anfall. Så fort Löven skall ställa om så passas det bakåt eller tas det burskydd, därför kommer aldrig Löven i omställningar med en man mer.
 
Mats Lavander gjorde debut och visade vad han kan vid några tillfällen, han spelade otroligt sparsamt under matchen. Han behövs i framtiden.
 
KIm Karlsson gör en bra match men pucken vill fortfarande inte in.
 
Vet inte vad men något måste verkligen hända det här är inte okej. Vart var spelet mot Djurgården, bortblåst det fanns ingen vilja, inget hjärta idag. Gör något och det är nu, det fungerar inte att ta 3 av 15 poäng hemma, där vi ska vara som starkast.
 
Och det är sällan jag säger det men jag tycker det var pinsamt av GD, visst alla får tycka som de vill om lån från SAIK men för fan stötta laget oavsett, det är inte de som lånat in en spelare, det hade räckt med overheadflaggan.
 
/Sweetangel
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: