Björklöven

För evigt För Alltid

3 viktiga poäng

Kategori: Allmänt

Löven kommer in och chockar Södertälje, skjuter 3 skott på 3 minuter och leder med 0-3.
Relativt snabbt kommer Södertälje in i matchen och kan reducera i PP i mitten av perioden. Södertälje kan även reducera i tredje perioden. Löven spelar dock bra och Södertälje kämpar och kämpar men kommer aldrig närmare.
Löven jobbar som ett lag och tar därför tre poäng efter en riktigt fin öppning med lite lättare mål.

Lucas Sandström får i andra perioden en bentackling och blir liggande, spelar dpck i nästa byte där han tar till nävarna. Lucas är riktigt arg och kastar handskarna och matar slag på slag. Resulterar i att han blir utvisad för Fisticuffs med match penalty vilket innebär att han är avstängd mot Djurgården.

Andrew Raycroft drar på sig en sträckning av ljumsken i samband med 2-3 och får utgå, kan han medverka mot Djurgården? Daniel Wältialo kastas in i hetluften och gör det han ska, stor offer vilja hos alla i tredje prioden framförallt i slutet.

Gustav Hjalmarsson överbevisar mig att han visst kan procudera. I sina två första byten assisterar han först till Marcus Lundbergs 0-1 och gör sedan 0-2. Vidare i matchen tycker jag att han jobbar hårt och gör det han ska.

Backmässigt är det lite oroligt framförallt idag då Löven spelar med 5 ordinarie backar och Jens Ledin som extra back. När de blir pressade och utvisningarna kommer (behöver tas) så blir det oerhört sårbart.

PP funkar inte alls idag vilket är otroligt synd då vi har flera chanser att punktera matchen där.

I dag gör vi en bra bortamatch och stjäl poängen från Södertälje. Det är inte hur spelet ser ut som är det viktiga utan att vi grisar till oss alla 3 poängen.

Ny match på lördag. Bara att njuta ikväll och ladda om till på lördag. Väl mött på Hovet