Björklöven

För evigt För Alltid

Sjätte raka

Kategori: Allmänt

Det var absolut ingen bra match från Lövens sida och den andra perioden var under all kritik, det var en spelare som åkte med eller mot pucken medan 4 andra stod och såg på, passningarna satt inte alls där de skulle och vi får tacka gudarna att det ändå stod 2-2 i paus. Grabbarna fick höra i paus att det är inte acceptabelt och kom ut bättre i den sista perioden, men Timrå var stundtals det bättre laget även i denna period, men vi får ytterligare ett lite turligt mål när Stefan Andersson stjäl pucken i bp och trycker dit den. Det tidigare turliga målet kom i den första perioden när Patrik Nevalainen skall lägga ner pucken från mittzon och lägger en hög puck som på något sätt letar sig in bakom Mika Norja i Timrå kassen, helt galet faktiskt.

I powerplay är det lite som det varit tidigare och det är bara första linan som får till spelet, till och från var det riktigt illa igår, men ett mål blir det av Jon Palmebjörk.

Det känns som att det ofta är samma spelare som kliver fram match efter match det är Jons lina och framförallt Stefan Andersson.

Per Hållberg hade det lite tungt igår då han åkte för två fasthållningar, men var bra stundtals.

Jag tycker ändå att Alexander Sundström var bra igår, var en sekvens i den andra perioden då han jobbade och slet som en dåre och var riktigt besviken när de andra inte hjälpte till fullt ut.

Vi ligger nu nia med två poäng upp till både åttonde och sjundeplatsen, där Rögle på åttonde plats spelat två matcher mer. Kan inte annat än le när jag kollar tabellen, och känner mig otroligt stolt över grabbarna att det har kunnat vända de underläge och förlustsvit vi var i till detta segertåg, de visar att krigar man till 100% kan vi slå alla lag och vi är jobbiga att möta, nu är vi det lag jag trodde vi skulle vara.

Det tufft spelschema nu och redan imorgon väntar BIK Karlskoga, antar att laget åker redan ikväll. Det kan bli en riktigt rolig match, glömmer aldrig hur det var att möta grisiga Bofors i Nobelhallen.