Björklöven

För evigt För Alltid

Övriga matcher ikväll

Kategori: Allmänt

Djurgården - Almtuna 1
En match Djurgården skall vinna, så Djurgården är favoriter ikväll. Almtuna har förlorat tre av d fyra senaste och ligger i botten. Djurgården är starka hemma och det skall inte vara möjligt att Almtuna ens tar poäng så, Djurgården vinner med ett par mål.
 
Västerås - Asplöven X
Svårtippad match, två starka lag som ligger i toppen och slåss, båda vill haka på där uppe. Asplöven är ett starkt bortalag och Västerås relativt starka hemma, men Västerås har två raka förluster och mycket talar för att det blir en jämn match där båda lagen tar poäng.
 
Timrå - Bik Karlskoga 1
Timrå är på gång och vann stort mot Södertälje senast. Dock är inte Timrå hemmastarka och möter relativt bortastarka BIK men tror på ett stärkt Timrå som vinner matchen redan under ordinaire tid.
 
Södertälje - Troja/Ljungby 1
Två lag som slåss för att undvika botten, båda lagen har en negativ trend med 2 raka nederlag. Södertälje senast med storförlust mot Timrå och Troja med straffförlust mot Rögle. Södertälje måste dock studsa tillbaka om de inte skall vara ett bottenlag, tror Södertälje vinner en jämn match.

Malmö - Karlskrona 2
Malmö har fyra raka nederlag och har problem framförallt på målvaktssidan, men offensiven har inte varit bra på slutet heller. Karlskrona är seriens bästa lag och mycket talar för att de tar alla tre poängen just för att Malmö inte varit bra på slutet. Malmö förlorar sin femte raka.
 
Oskarshamn - Rögle X
Oskarshamn som är starka hemma möter bottensvaga Rögle. Oskarshamn har haft det lite tyngre på slutet. Rögle är dock på gång och vann senaste mötet lagen emellan jag tror Rögle får med sig minst en poäng ikväll.
 
/Sweetangel

Kommentarer


Kommentera inlägget här: