Björklöven

För evigt För Alltid

Mardrömsbesked

Kategori: Allmänt

Jag hoppades att uppehållet skulle vara en vecka av läkning och vila där grabbarna som varit småskadade kommer tillbaka och hoppades nog mest på att Kalle Lundström skulle vara fit for fight efter uppehållet. Nu nås man av nyheten att så inte är fallet då hans handskada var ett benbrott och han nu går gipsad och blir borta längre, inget klart besked är givet om prgnos men är gipsad nu och lär så vara ett par veckor och sen är de ytterligare veckor innan det är tänkbart med spel. Skulle tro att han är borta till jul.
 
Det här innebär att vi endast har 5 backar plus Libelin Bäckström. Oscar Molin är borta ett tag till med när det gäller honom så går det framåt han skulle dock han behövts redan nu. Frågan är hur Jimmy Blixt tänker nu jag tror att han jobbar med näbbar och klor för att lösa backsituationen, hade kunnat tänka mig att se Rasmus Edström i Löventröjan igen han gjorde de bra, såg dock att han spelade i Skellefteås senaste match mot AIK, så är kanske inte tänkbart. Det känns som att de behöver komma in ytterligare en back och det är snarast.
 
/Sweetangel
 
 

Kommentarer

  • irriterad säger:

    Visst behöver Björklövens A-lag fler backar och i J20 finns ytterligare än duktig back vid namn Mattias Nilsson. Med andra ord behöver inte Björklöven leta så långt för att hitta en back då de har en i föreningen!! Upp med ögonen Björklöven!

    2013-11-04 | 11:36:24

Kommentera inlägget här: