Björklöven

För evigt För Alltid

Jon Palmebjörk slog Almtuna

Kategori: Allmänt

Jon hade lekstuga idag och stod för fyra mål ikväll i Lövens seger mot Almtuna med 6-3.

Jag missade de första 10 minuterna pga  att Allstar inte sände matchen. Dåligt när de säger sig sända alla Lövens matcher, men matchen bevittnades hos en vän. Otroligt glad att de gick att ordna.

Löven gör alltså fyra mål i PP alla av Jon och assisterade av Stefan Öhman som även stod för en assist till lövens femte mål. De går inte att bortse från att det är den femman som levererar, fem mål ikväll är magiskt.

Andra perioden kändes de som att Löven gick tillbaka till lite gamla vanor och får inte ut pucken ur zon och därför kan även Almtuna kvittera, då var nerverna på helspänn och funderingarna om de skulle ta stopp här var ett faktum. Men Löven kommer ut i tredje och är bättre och sen trillar puckarna in. Det är dock PP och framförallt Jon Palmebjörk som avgör dagens match.

Det känns helt underbart att gå till uppehåll med fyra raka segrar.

En liten notis är att matchen mot Malmö bröt två sviter och båda har nu fyra raka skillnaden är att Malmö har fyra raka nederlag och Löven fyra raka vinster.

De blir allt för ikväll mer reflektioner kommer imorgon.