Björklöven

För evigt För Alltid

Inför Troja

Kategori: Allmänt

Ikväll är det dags för match i T3 Center och Troja/Ljungby står för motståndet. Troja som vunnit sina senaste två matcher mot Mora och Almtuna dock efter odrinarie tid mot Almtuna. Troja ligger på en trettonde plats och har 8.33% i powerplay och 87.76% i boxplay. Troja gör mål på 5.78% av sina skott.Troja har haft problem på bortaplan och tagit 9 poäng av 33 möjliga.
 
Björklöven har tagit 27 poäng av 30 möjliga på de tio senaste matcherna, trots att vi inte spelat bra i alla matcher har vi hittat sätt att vinna. Det saknas åtta spelare då Mats Lavander och Alexander Sundström klev av senaste och ingen av de tidigare är aktuella för spel, Oscar Molin är den som är närmast spel men är nog borta lite till.
 
Troja saknar Johan Andersson,  Viktor Amnér och Joakim Nettelbladt (avstängd). Henrik Eriksson, Johan Johnsson, Kim Tallberg återvänder dock efter att varit utlånad.


Blir en spännande match och det är viktigt att fortsätta hålla avståndet nedåt då alla bottenlag möts, 3 poäng är det enda som räknas. Krig i 60 minuter och det är möjligt.
 
matchen sänds på HA play
 
Väl mött ikväll
/Sweetangel

Kommentarer


Kommentera inlägget här: