Björklöven

För evigt För Alltid

Inför Timrå

Kategori: Allmänt

Ikväll ställs Löven mot Timrå i T3 Center. Timrå som ligger på en elfteplats med 23 poäng således en poäng  efter och just efter Löven i tabellen. Timrå gör mål på 10.98% av sina powerplay medan Löven har 21.69% och i boxplay har Timrå 81,82% medan Löven har 70.13%. Löven är således bättre i powerplay men fortsatt sämst i boxplay.
En viktig match där det finns möjlighet att dra ifrån lite från botten och närma sig toppen, verkligen en sex poängs match. Timrå kommer senast från en förlust mot BIK Karlskoga, där Timrå släppte in 5 mål på tio minuter i den första perioden. Timrå är annars ett defensivt lag så det kan bli en målsnål historia, senast lagen möttes slutade det 0-0 i ordinarie tid och avgjordes först på straffar.