Björklöven

För evigt För Alltid

Inför Djurgården

Kategori: Allmänt

Så är det dags för den upphaussade matchen, matchen där de från en början sas att det skulle komma 1000 Djurgårdare, men verkligheten verkar blir kring 3-400. Lär hur som helst bli bra tryck i hallen och lär bli den första matchen där GD faktiskt har en klackmatch.
 
Djurgården ligger på femte plats med 34 poäng. Djurgården har ett vasst powerplay och ligger på andra plats med sina 26.73%. I boxplay har de 81.18%. Djurgården gör mål på 8.44% av sina skott.
Förra matchen lagen emellan var det just Djurgårdens powerplay som avgjorde matchen.  Djurgården har vunnit en förlorat två på de fem senaste matcherna. Djurgården förlorade mot BIK Karlskoga här senast och matchen innan borta mot Timrå blev det också förlust med klara 6-0.
 
I Djurgården är det frågetecken om Timmy Pettersson som varit skadad samt för Joakim Hagelin som nyligen blev klar för DIF.
 

I Löven är det frågetecken på Mats Lavander. Saknas gör Lucas, Oscar, Wille, Marcus och Stefan .
 
Kommer bli en riktigt rolig match att se live och jag har sett framemot att det skall bli även klackmatcher i T3 Center.
 Tror att det kommer bli en tajt match och det gäller för Löven att hålla sig på isen och inte dra på ig onödiga utvisningar.
 
Matchen sänds på Viasat hockey för de som inte fått biljett eller av annan orsak ej kan vara på plats.
 
/Sweetangel

Kommentarer


Kommentera inlägget här: