Björklöven

För evigt För Alltid

Gårdagens match Leksand - Frölunda

Kategori: Allmänt

Jag bevittnade matchen på plats i Tegera Arena. En spännande och händelserik match trots lite mål. Jag skulle vilja sträcka mig så långt att Leksand rånade Frölunda på poäng. Frölunda dominerade stort och bombarderade Alsenfeldt i Leksands kassen, men vad gjorde det när Han stod på huvudet. Frölunda kom in väldigt lätt i Leksands zon och tilläts åka runt där vilket kändes livsfarligt stundtals men pucken ville inte in. 

Leksand spelar ingen vacker hockey men spelar smart och efter sin kapacitet. De har inte ett lag som skall vara i övre halvan och Leksands mål borde vara att hänga kvar. 

Det är inte första matchen som Leksand får med sig poäng trots att de är utspelade, på nåt sätt känns de som att fokus ligger rätt, på defensiven och sen ta vara på de chanser de får, och när de har så bra målvakt så klarar de sig långt på de. De är ju trots all poängen som räknas och hockey är inte rättvist utan de lag som släpper in minst mål vinner. Trots ett på papperet och ibland på isen sämre lag tar de poäng i många matcher på det sättet imponerar Leksand på mig.

/Sweetangel

Kommentarer


Kommentera inlägget här: